Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 125 reviews
door Rob F

Op 4 sept is onze houten gevelbekleding vervangen door keralit. Het contact met Arjen was professioneel en duidelijk. De monteurs hebben perfect werk geleverd. Harde werkers en leuk in de omgang. Er werd uitleg gegeven en geluisterd. Na afloop is alles netjes opgeruimd. Kortom een betrouwbaar bedrijf. Ik raad ze van harte aan. En de prijs was goed.

door Mj. Reinders

Mooie kozijnen en prima geplaatst door vakkundige medewerkers.Dit bedrijf een echte aanrader!!

door Pl Roks

Snelle en vakkundige montage. Redelijke prijs, prima afwerking.Zeker een aanrader.

door Wesley

goeie service en super resultaat! In 4 dagen ons hele huis met nieuwe kunststof kozijnen en deuren laten zetten en het resultaat mag er wezen. Fijne ploeg jongens verder die alles komen zetten en die overal op letten! Super bedankt!

door Bart

Super netjes in 4 dagen alle kozijnen in huis en nieuwe gevelbekleding vervangen. Vriendelijk en kundig team aan de slag die alles (!) netjes hebben opgeleverd. Niet alleen van buiten, ook van binnen. Ook de service was perfect. Een paar kleine beschadingen super netjes opgelost en verholpen. Ik raad jullie zeker aan bij anderen.

door Rosan Mulder

Ik ben zeer tevreden over Dako kunststof kozijnen.Bij het maken van de offerte wordt fijn meegedacht in de mogelijkheden en om binnen budget te blijven.Alle kozijnen inclusief gevelbekleding laten vervangen. De mannen werken snel en zorgvuldig. Je merkt dat de ze kwaliteit willen afleveren en raffelen niet af. Door een feestdag viel 1 dag weg die week, maar er werd gewoon op zaterdag en zondag doorgewerkt om deadline toch te halen.Elke dag stipt op tijd en werd er netjes opgeruimd en aangeveegd aan eind van de dagKlein mankementje met klemmende deur werd na een mailtje ook direct opgelost.Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Bedankt!

door RJ

Wat een toppers (?) in 3 dagen tijd bijna mijn gehele woning voorzien van kunstof kozijnen met triple glas. Er is uiterst netjes en zorgvuldig gewerkt. Na afloop is alles keurig opgeruimd en zelfs het tuinpad geveegd. Arjen en team diepe buiging! Ik raad jullie zeker voor de volle 100% aan bij nieuwe klanten. Dank!

door Mariska Matser

Bijna ons hele huis vervangen met kunststof kozijnen en dakkapel gerenoveerd. Goed geïnformeerd en fijn meegedacht. De monteurs hebben alles netjes gemaakt en weer schoon opgeleverd. Fijne service. De andere ramen die nog moeten, worden zeker weten door dit bedrijf gedaan. Ik ben erg tevreden.

door Bastiaan

In 5 dagen tijd zijn al onze oude ramen, kozijnen en oude gevelbekleding vervangen door nieuwe zwarte kunststofkozijnen, HR++ glas en zwarte keralite bekleding. Daarbij is zelfs ook 1 raam vervangen voor openslaande deuren. Wij zijn erg goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Het team van Dako heeft een prachtig resultaat afgeleverd.

door Patrick Hoogendoorn

2 kunsstof kozijnen en gevelbekleding (Keralit) laten plaatsen door Dako. Geweldige service tijdens het bestellen, goed meegedacht over de opties die we hadden.Geweldig team van monteurs echt vakwerk wat deze mannen geleverd hebben. Ook nog weer netjes en schoon opgeleverd.Al met al super tevreden over de gehele service van dit bedrijf, deze gaan zeker bij ons terugkomen in de toekomst om hetzelfde te gaan doen aan de achterzijde van ons huis.

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN