Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 86 reviews
door Henk de Graaf

Wij hebben al de kozijnen op de benedenverdieping laten vervangen inclusief voor en achterdeur. Allemaal keurig aangebracht. Ook ons zolderraam (een bloemenkozijn) is vervangen door een kunststof kozijn. Dat heeft eerst wel wat denkwerk gekost, maar is prima uitgevoerd. Al met al alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een aandachtspuntje is nog om meer kennis te ontwikkelen t.a.v. het aanbrengen van de elektrische screens. Verder waren de werknemers plezierig in de omgang en alles werd netjes opgeruimd.

door John van looijengoed

Wij hebben alle ramen + schuifpui en gevelbekleding voor en achter door kunststof laten vervangen. Het resultaat is echt prima geworden geheel naar tevredenheid. Ook de montageploeg een pluim, prima werk niets teveel en heel voorzichtig. Al met al een goede prijsstelling en prima resultaat!

door Logher

Wij hebben ons hele huis kunststof laten doen en zijn erg tevreden hoe jullie te werk zijn gegaan. Het is ook goed betaalbaar en niets is te veel.

door G.Hulleman

De werkzaamheden verricht door uw medewerkers zijn op vakkundig wijze verricht. Ik ben zeer tevreden over uw informatie en de bekleding van de beide gevels, voor en achter aan mijn huis. ook de rommel is netjes opgeruimd.Alles bij elkaar ben ik dik tevreden, en zeker aan te raden. BedanktVriendelijk Groet. G. Hulleman.

door Joop en Dita Leenheer

Wij zijn zeer te vrede,kundig personeel en vriendelijk en niets is teveel aan het uitvoeren van onze wensen. Al met al een een leuk bedrijf die belofte na komt en is ook nog goed betaalbaar. Een dikke pluim.

door fam Bos

We hebben onze achterdeur laten vervangen door Dako. Dit tot volle tevredenheid. De werkzaamheden gingen heel vlot en een goede kwaliteit van het materiaal.

door fam Bos

We hebben onze achterdeur laten vervangen door Dako. We zijn heel tevreden over het resultaat. Zowel over de vlotte werkzaamheden als over de kwaliteit van het materiaal.

door Pascal R.

Arjen is een rustige eerlijke gesprekspartner, geen gladde verkoper. Betrouwbaar.Eerlijke prijs en goede kwaliteit.Goede contacten tijdens het hele proces. Er werd netjes gewerkt door correcte mensenIk beveel hem zeker aan.

door Marieke

Wij hebben in onze gehele woning (begane grond, eerste verdieping en dakkapel) kunststof kozijnen en gevelbekleding laten plaatsen door dako. Arjen geeft duidelijke en eerlijke uitleg en advies. De eerste kennismaking voelde meteen goed en dit gevoel heeft een grote rol gespeeld in onze uiteindelijke keuze voor dako.We zijn het gehele traject goed op de hoogte gehouden betreft de planning.De montage heeft 5 dagen in beslag genomen en is zeer vakkundig gebeurd. Allemaal zeer kundige mannen die echt topwerk hebben geleverd. De afwerking is super strak en ze laten geen rommel achter.Wij zijn dik tevreden met het geleverde werk en heb absoluut geen spijt van onze keuze voor Dako. Ik zou Dako dan ook zeker aanbevelen.

door MJ Rolvink

Kwaliteit lijkt goed! Het plaatsen is vakkundig gedaan!De mensen die de kozijnen plaatsen denken echt goed mee en plaatsen het echt netjes . Ze laten geen zooi achter, dik tevreden!

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN