Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 97 reviews
door D. Diks

Dako denkt met je mee en probeert je niet te overtuigen met gladde verkooppraatjes. De montage is super strak uitgevoerd, vakwerk dus! Na wat tegenslagen door de leverancier (en dus niet door Dako zelf) zijn alle kozijnen in ons huis vervangen. Het is elke dag weer een plezier om het resultaat te zien, ik kan daarom Dako bij iedereen aanbevelen!

door M Stevelink

Het contact verliep goed, men kwam kijken naar de kozijnen, voor de offerte.Ik had alle vertrouwen in de afwerking. De offerte is uitgevoerd precies zoals wij het wilden hebben.De twee mannen van Dako kozijnen hebben alles netjes geplaatst en de oude kozijnen netjes opgeruimd. Ik kan dit bedrijf aanraden. Men hield zich aan de afspraken en het plaatsen verliep in een prettige sfeer.

door M. van Dijk

Wij hebben 4 ramen en de voordeur laten vervangen door Arjen.Er was wat haast bij geboden ivm het plaatsen van ene nieuwe badkamer en Arjan heeft goed meegedacht.Er waren een paar foutjes bij de bestelling, maar deze zijn naar alle tevredenheid opgelost.Ook de heren die de kozijnen kwamen plaatsen zijn zeer vakbekwaam. Al met al een zeer positieve ervaring!

door eddie pouwels

Offerte aangevraagd bij DAKO. Arjen kwam om alles na te meten om een goede offerte te maken. De prijs was ook goed.Kozijnen zijn geplaatst door 2 monteurs (Paul en Mike). Deze mensen hebben zeer netjes gewerkt en hebben verstand van zaken.Klein misverstandje m.b.t. glaskeuze in de pui van de voordeur maar dit is netjes opgelost.Al met al ziet alles er zeer netjes en strak uit.Dit bedrijf is zeer aan te bevelen als je kwaliteit en vakwerk wilt hebben

door J Pompe

vandaag 5 kozijnen geplaatst door 2 prima vakmensen van Dako.vriendelijke mensen die een mooi stukje vakwerk afleveren.al het contact verloopt vlot en prima, kortom aanrader.J Pompe Den Haag

door Leanne Beerling

Begin januari heeft dako ons hele huis voorzien van prachtige nieuwe kozijnen en nieuwe deuren.Echt super blij zijn we er mee.Goed contact gehad en fijne werknemers.Wij zijn heel tevreden. Zeker een aanrader!

door Thomas van Gortel

Wij zijn uitermate tevreden over Dako. Het contact verliep erg goed en het resultaat is prachtig. De werknemers zijn erg vriendelijk en vakkundig en niets is ze teveel. Een absolute aanrader.

door H.G. Kiezebrink

Alle kozijnen in de achtergebleven zijn professioneel vervangen door kunststof kozijnen. Prima werk geleverd door goede bekwame installateurs. Ook de begeleiding vooraf, tijdens em na het aanbrengen verdient alle lof. Kortom: een echte aanrader !!

door Ella Vuulink

Alle ramen en kozijnen,zowel de voorkant als de achterkant, zijn vervangen door kunststof kozijnen en tevens werd er een nieuwe voordeur geplaatst. Het vele houtwerk aan het huis is vervangen door keralit en alles is in goed overleg gebeurd. Het was een heel karwei, maar het personeel verdient een dikke pluim! Dako is zeker een aanrader!

door M. van Beek

Prima service. Goed bereikbaar en alles goed afgehandeld.Nog even sparen en dan komen de volgende ramen aan de beurt. Ook door Dako.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN