Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 76 reviews
door Fam. A. Boluijt

Door de firma Dako zijn alle kozijnen van de eerste verdieping vervangen, alsmede het keukenraam op de begane grond.Alles voor een redelijke prijs.Alles is correct afgewerkt. Goed contact met het personeel (en de baas) Kleine makkementen aan bestaande kunststof kozijnen werden verholpen zonder na-calculatie.Wij kunnen Dako van harte aanbevelen.

door Frank

Dako heeft bij ons huis drie grote raamkozijnen vervangen. De hele klus is bijzonder uitstekend uitgevoerd door twee medewerkers: niet alleen vaklui, maar ook prettige mensen om in huis te hebben. Zondermeer een aanrader.

door Rinus van Putten

Geen vlotte, commerciële blabla, maar een goed en deskundig advies. Keurige prijs en een prima uitvoering door zeer vakkundige mensen. Geen enkel onverwacht vervelend dingetje voorgevallen.Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe kozijnen in de achter- en voorgevel. Zouden we dit opnieuw doen, dan kiezen we weer voor Dako.

door Marieke

Prettig contact en snelle reactie op emails. Betrokken en eerlijk. Vakmannen die goed werk leveren.

door Siebe Visser

Ik had al 2 panden bekeken waar DAKO kozijnen en een dakapel had geplaatst.Er was daar netjes gewerkt en dat heeft mij doen besluiten een offerte aan te vragen over het plaatsen van kozijnen bij mij. Alles is in goed overleg verlopen . Prijs offerte viel mij niet tegen. Plaatsing van de kozijnen volgens afspraak. Er werd netjes en vlot gewerkt en de rommel zo veel mogelijk verwijderd. Aan het eind van het werk was er nauwelijks schade aan muren waar de kozijnen in geplaatst waren. Kortom ,ik ben tevreden en zal dit bedrijf ook aan anderen aanraden als dit ter sprake komt.

door Rob Jagtenberg

Wij zijn een groot oud pand gaan opknappen, en daarbij zochten we kozijnen met een houten uitstraling, maar toch onderhoudsvrij. Een prima aanbieding van Dako ontvangen, en hoewel ze (net) niet goedkoper waren dan de concullega en je bij het aangaan van zo'n project erg op iemand moet vertrouwen, hebben geen moment spijt van onze keuze gehad. Arjen (onze contactpersoon) is een prettige en duidelijk man in de omgang, zonder teveel verkooppraatjes. Alles zit er nu prachtig gemonteerd in (37 kozijnen !!) en ik hoop en neem aan dat we er nog jaren plezier van gaan hebben. Wij zijn i.i.g. erg positief over de werkwijze.Rob Jagtenberg en Claudia v.d. Broek, Nijmegen

door Willem en Anita

Wij zijn meer dan tevreden over Dako. Na een eerste bezoek bij ons thuis zijn we gaan kijken bij de showroom . De openheid is iets wat ons erg op is gevallen. Luisterend oor naar wat onze wensen waren , maar ook meedenkend en ons adviezen gevend waar wij zelf nog niet aan gedacht hadden zoals verlaagde drempels in de deurposten. Mogen rondkijken in de fabriekshal . De plaatsing gebeurde netjes en correct. Aan het einde van de dag werd er keurig opgeruimd wat ook een visite kaartje is voor het bedrijf. Zaken gingen in goed overleg, zoals het plaatsen van de vensterbanken. Ook de service toen de voordeur ineens niet meer open ging door een fout in het materiaal werd gelijk opgelost, ‘ s avonds gebeld en de volgende morgen voor 08:00 stonden ze er al om het te verhelpen. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan.

door Walter Blaauw

Kunststofkozijn laten plaatsen. Dit is vakkundig gedaan en ziet er perfect uit. Contact vooraf voelde al goed aan, je wordt als mens en niet als klant nummer zoveel behandeld. Dako is een aanrader en bij de eerstvolgende klus klop ik met gerust hart weer bij hun aan.

door Jorgen van t Hof

Vorige week nieuwe gevelbekleding in Keralit laten plaatsen. Zeker erg tevreden met het resultaat, zeker een bedrijf om aan te bevelen!

door Rob en Wendy

Dako heeft een groot aantal kozijnen, een deur en dakkapel vervangen. Tevens hebben ze de nok van het dak gerenoveerd.Keurig personeel, keurig werk geleverd en goed mee denk advies. Goede prijs / prestatie.Hieruit ga ik ze ook vervolgopdrachten geven. EEN AANRADER !!!!!Ze krijgen van mij de maximale score

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN