Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 68 reviews
door Jorgen van t Hof

Vorige week nieuwe gevelbekleding in Keralit laten plaatsen. Zeker erg tevreden met het resultaat, zeker een bedrijf om aan te bevelen!

door Rob en Wendy

Dako heeft een groot aantal kozijnen, een deur en dakkapel vervangen. Tevens hebben ze de nok van het dak gerenoveerd.Keurig personeel, keurig werk geleverd en goed mee denk advies. Goede prijs / prestatie.Hieruit ga ik ze ook vervolgopdrachten geven. EEN AANRADER !!!!!Ze krijgen van mij de maximale score

door Lesley Dekker

Wat een prachtige verandering. Het is zo ontzettend mooi geworden, en wat een hard werkende mannen zijn het toch. Prijs is heel netjes en zeker als je ziet wat je er voor terug krijgt. We hebben nu beneden alles laten vervangen maar over een paar jaar komen we zeker terug bij jullie en dan laten we de bovenverdieping doen!

door Ton en Bianca

We hadden een afspraak gemaakt voor het maken van een offerte en hebben in de showroom direct wat voorbeelden kunnen bekijken. Ook een bezichtiging in de naastgelegen fabriek was mogelijk. Naderhand nog kleine dingetjes op de offerte laten aanpassen (o.a. ventilatieroosters toegevoegd), dit was allemaal geen probleem. Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd, nette kozijnen en hele mooie afwerking. De monteurs waren vriendelijke en werkten netjes. 100% tevreden en wij bevelen DAKO-kozijnen zeker aan!

door Ruben en Marieke

Wij hebben de gehele woning laten voorzien van kunstof kozijnen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! Keurig afgewerkt!

door Ronald en Anita

Zeer tevreden en keurig personeel.Superstrak werk geleverd.Aanrader zowel kwaliteit als prijs.

door Martijn en Annemieke

Wij zijn heel tevreden over zowel het product als de werkwijze van Dako. Het bedrijf kenmerkt zich door een duidelijke en persoonlijke benadering.Bij de installatie van de kozijnen viel op dat de mensen van Dako een heel gedegen werkwijze hebben. Ze kwamen stipt op tijd, stippelden hun plan uit en gingen beheerst en voortvarend te werk. Tot slot was ook de afwerking van het geheel prima naar wens. Geen overbodig rumoer en geen onnodige troep.

door Nathalie Kroon

Het allereerste contact in oktober was erg prettig. Arjen heeft uitgebreid de tijd genomen en ook verschillende opties voorgelegd. De offerte was zeer concurrerend en we hebben uiteindelijk voor Dako gekozen omdat ze een betrouwbare indruk gaven. Het totale project is in verschillende delen geknipt. In januari 2018 is het eerste deel opgeleverd. De installateurs waren keurig op tijd en hebben de hele dag hard doorgewerkt om op tijd klaar te zijn. Alles is netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Ze waren zeer hulpvaardig. Ik kan Dako dus van harte aanbevelen.

door Manfred en Daniëlle Mendel

Op 28 augustus jl. een voordeurkozijn en een slaapkamerkozijn laten plaatsen door de mensen van Dako. Door ons oude huis met af en toe scheve muren was het niet makkelijk om het kozijn van de voordeur er goed in te zetten. Met beleid en regelmatig overleg tussendoor zit het er netjes in, evenals het slaapkamerraam. Deze moest naderhand nog een beetje afgesteld worden, mede door het geplaatste hor, maar dat was geen probleem.Er wordt tijd genomen voor overleg en er wordt meegedacht. Niet moeilijk doen, maar wel reëel blijven. Een fijn bedrijf met fijne, vakkundige mensen.Graag tot de volgende klus!

door Nicolaj en Inez

Recent ons gehele huis laten voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. Het gehele traject is soepel verlopen vanaf offerte stadium tot oplevering. De vakmensen die de plaatsing hebben verzorgd, namen alle tijd om alles zorgvuldig af te werken. Zeer tevreden!!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN