Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dako Kozijnen
Average rating:  
 161 reviews
 by Marly

Al weer enkele jaren zijn wij ontzettend tevreden over de kozijnen en deuren die Dako bij ons geplaatst heeft. Waarom dan nu een review? Ik belde Arjen omdat er een muis aan de kitnaden heeft geknaagd en ik de juiste kit zelf niet kon vinden. Arjen bood meteen aan om kosteloos 2 bussen kit in de juiste kleur op te sturen. ‘Service van de zaak’ noemde hij het, ik vind dit toch bijzonder genoeg om Arjen en zijn collega’s te bedanken middels deze review!

 by Louise

Ik ben dik tevreden over mijn op 24-10-23 geplaatste kunststof kozijnen

Het ziet er fantastisch uit, vakkundig werk!!
Een dikke pluim!!!

 by Ramon

Iedereen van Dako bedankt voor het vernieuwen van al mijn kozijnen.
Nu tripple glas en comfort, mooie stevige kozijnen en afwerking is erg goed gedaan door vakmensen. Vriendelijk en op tijd.
Aan te raden.

 by Bianca van Dam

Dako heeft bij ons de gehele voorgevel van het huis vernieuwd inclusief nieuwe ramen, balkon en voordeur. Bijzonder vind ik dat Dako de combinatie van goede communicatie en goed werk heeft. Onze ervaring was tot zover dat 1 van die twee meestal niet optimaal is.

We wisten ver van tevoren waar we aan toe waren. Er is snel gewerkt en het waren ook fijne, nette werkers. De samenwerking liep als een geoliede machine 😀

We zijn erg tevreden met het resultaat!

 by Radjesh

Super in survice,beste kwaliteit ,dik te vreden
Superrr

 by Mathoera

Geweldig
Betaalbare prijzen

 by Wendy

Snelle reparatie van het rolluik, na schade door storm Poly. Service van de zaak, zelfs na 9 jaar! Zeer tevreden over dit bedrijf!

 by Diana

Enkele jaren geleden zijn door Arjen en zijn vakkundige team alle raam- en deurkozijnen inclusief ramen en deuren vervangen door kunstofkozijnen, -ramen en -deuren met HR+-glas en dauerluftung. Ook zijn raamhorren en een hordeur geplaatst en zijn in een groot deel van het huis Lamella's als raambekleding geplaatst. Als zich iets onverwachts voordeed, dan was daar in goed overleg een mouw aan te passen, ook als dat meerwerk betekende; zonder aanvullende kosten. Alles gebeurde naar volle tevredenheid. Daarom zijn een jaar later ook voor de rest van het huis Lamella's besteld. Binnen een jaar na de plaatsing van die laatste Lamella's lieten twee los, waardoor één beschadigd raakte. Binnen een week werd de bevestiging gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. De beschadigde Lamella is terug naar de fabriek om gerepareerd te worden. Ook is de hordeur iets anders geplaatst waardoor deze wat meer afstand heeft tot de Lamella voor de deur. Dit alles gebeurt gratis. Behoort tot de zeer goede service van DaKo. Er is nog een klus die moet gebeuren en daarvoor zal ik zeker weer bij DaKo terecht komen.

 by Donker

We zijn zeer tevreden. In onze huiskamer kunststof kozijnen en dubbel HR++ glas geplaatst. Net als vorige keer wordt het werk door de vakmensen vakkundig en netjes afgeleverd. Iedereen vriendelijk. Vorig jaar hebben we op bovenverdieping hetzelfde laten doen en toen waren er een paar kleine dingen misgegaan. Dat werd toen snel en deskundig opgelost. Dus iedereen aan te raden om met dit bedrijf in zee te gaan.

 by Karin

In het huis dat wij in 2017 kochten waren kozijnen geplaatst door Dako kozijnen, omdat wij toch graag horren meer ventilatie wilden kontakt gezocht met Arjen van Dako. En deze hebben dat goed voor ons geregeld dus nu voldoende ventilatie in huis en zeer tevreden over het vlotte en nette werk van.de werknemers van Dako kozijnen.

Page 1 of 17:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)