Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 119 reviews
door RJ

Wat een toppers (?) in 3 dagen tijd bijna mijn gehele woning voorzien van kunstof kozijnen met triple glas. Er is uiterst netjes en zorgvuldig gewerkt. Na afloop is alles keurig opgeruimd en zelfs het tuinpad geveegd. Arjen en team diepe buiging! Ik raad jullie zeker voor de volle 100% aan bij nieuwe klanten. Dank!

door Mariska Matser

Bijna ons hele huis vervangen met kunststof kozijnen en dakkapel gerenoveerd. Goed geïnformeerd en fijn meegedacht. De monteurs hebben alles netjes gemaakt en weer schoon opgeleverd. Fijne service. De andere ramen die nog moeten, worden zeker weten door dit bedrijf gedaan. Ik ben erg tevreden.

door Bastiaan

In 5 dagen tijd zijn al onze oude ramen, kozijnen en oude gevelbekleding vervangen door nieuwe zwarte kunststofkozijnen, HR++ glas en zwarte keralite bekleding. Daarbij is zelfs ook 1 raam vervangen voor openslaande deuren. Wij zijn erg goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Het team van Dako heeft een prachtig resultaat afgeleverd.

door Patrick Hoogendoorn

2 kunsstof kozijnen en gevelbekleding (Keralit) laten plaatsen door Dako. Geweldige service tijdens het bestellen, goed meegedacht over de opties die we hadden.Geweldig team van monteurs echt vakwerk wat deze mannen geleverd hebben. Ook nog weer netjes en schoon opgeleverd.Al met al super tevreden over de gehele service van dit bedrijf, deze gaan zeker bij ons terugkomen in de toekomst om hetzelfde te gaan doen aan de achterzijde van ons huis.

door Annemieke

Er wordt eerst goed meegedacht wat praktisch is met onze wensen.Vervolgens hebben wij 2 dagen het team over de vloer gehad om kozijnen boven, beneden en een deur in te zetten. Vriendelijke mannen die het werk netjes en goed doen! Ze houden zich aan afspraken en ruimen de boel ook netjes weer op naderhand.Ik zou DAKO van harte aanbevelen!

door K. Ketel

Zeer tevreden over Dako. Afspraken worden nagekomen. Paul en zijn medewerkers werken netjes en in overleg. Ruimen alles op tussendoor tot het opvegen van het zaagsel aan toe.We kunnen Dako dus ook zeker aanbevelen.

door Frank Reuvers

Paul en zijn mannen zijn bij ons ruim 4 dagen bezig geweest met het vervangen van drie deuren, twee raamkozijnen en het plaatsen van een schuifpui aan de achterkant. Aan de voorzijde en de achterzijde is hout vervangen door Keralit. Ook de boeidelen van het huis en de schuur zijn vervangen. Wat ons opviel is dat er zelfs tussendoor spullen worden opgeruimd. Alles is zeer strak afgewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

door Thijs Homan

Dako heeft bij ons thuis alle kozijnen+deuren vervangen en onze dakkappellen opnieuw bekleed. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Het contact met Arjen vonden wij heel prettig; hij denkt mee, is eerlijk en geeft advies over de verschillende mogelijkheden. Ook over de uitvoering van de vervanging zijn wij heel tevreden: het team is heel vriendelijk, werkt netjes (de afwerking is echt super) en het resultaat is top!

door M.Koldenhof

Dako heeft bij ons alle kozijnen en deuren vervangen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De gesprekken met Arjen waren duidelijk en heel prettig.De mannen die de kozijnen hebben vervangen zijn echte vakmensen met maar 1 doel namelijk alles zo mooi en goed mogelijk te maken. Ook werken ze zeer snel en de troep word ook nog opgeruimd. Kortom vakwerk en een dikke pluim voor Dako

door Rachel

Wij zijn zeer tevreden met de kozijnen en het glas dat Dako heeft geplaatst. De werkmannen gingen netjes te werk en waren een week bezig met het vervangen van alle kozijnen van ons huis. Ook zijn we zeer tevreden over de nieuwe deuren. Arjen heeft ons goed advies gegeven wat betreft de keuzes voor ventilatiemogelijkheden. Bedankt!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN