Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 107 reviews
door Kevin mandrrs

Wij hebben vorige maand in ons huis alle kozijnen laten plaatsen door Dako kozijnen.Wij zijn super tevreden over het complete traject.We kregen super advies voor de voorbereidingen en de monteurs verstaan hun vak ook super!Er waren 2 dagen uitgetrokken om alles te maken, maar door de inzet en n uurtje langer doorgaan door de monteurs. Hebben ze een prachtig resultaat in 1 dag voor elkaar gekregen.Voor ons is het duidelijk. Mochten we ooit weer kozijnen nodig hebben dan bellen we Arjen .

door Nicola & Andries

We zijn erg tevreden met onze kunststof kozijnen. De kwaliteit is prima en de mannen deden duidelijk hun best vakwerk op te leveren. Zeker een bedrijf dat ik zal aanraden aan anderen

door Hollander,Raalt

Wij zijn uiterst tevreden met de kunststofkozijnen en tuindeur die door Dako geleverd en geplaatst zijn op de afgesproken datum.De wijze waarop wij met Arjen zaken hebben gedaan, afspraken die gemaakt zijn, levering en plaatsing door uitstekende vakmensen, in een paar woorden, vakwerk.

door Laetitia

Wij zijn ontzettend blij met de kunststof schuifpui. Alles is uitgevoerd zoals afgesproken en het ziet er super netjes en strak afgewerkt uit. Onze complimenten voor dit knappe werk! In de toekomst zullen wij de rest van de kozijnen ook laten vervangen en ook dan zullen we dit absoluut weer door Dako laten uitvoeren!

door Mieke van der Linden

Erg blij met het resultaat en de uitstekende service. Alle afspraken worden stipt nagekomen en punten bij de oplevering zijn snel hersteld. DAKO....douze points!!!!

door Ingrid

Goed contact, houdt zich aan de afspraken. Kozijnen zijn prachtig geworden! Ook met de uitvoerders was het prettig communiceren en maakten elke dag netjes schoon en ruimden hun spullen op. Ik zou hen zeker nog een keer inhuren als we de andere kozijnen gaan vervangen.

door Blom

Wederom een kozijn laten vernieuwen door DAKO.Erg goed en netjes werk geleverd, zodat wij de volgende keer uiteraard weer voor DAKO gaan.De nieuwe vensterbank bleek beschadigd tijdens het uitpakken.Deze is zonder enige problemen direct retour gegaan en de volgende dag is Paul met een nieuwe vensterbank gekomen en heeft deze keurig gemonteerd.

door H Schoemaker

Prettige manier van werken door Arjen, geen capsones of iets dergelijks.Prima product voor een prima prijs.Afwerking is van een hoge kwaliteit.Zeer blij mee tot nu toe!

door Fam S.

Via onze buren bij Dako terecht gekomen. Wat een ontzetend fijn bedrijf. De kennismaking en de adviezen waren zeer prettig. De kozijnen zijn van super kwaliteit en wij merken veel verschil. Het is stiller in huis en het tocht niet meer. Het team wat de kozijnen plaats is in een woord subliem; tussendoor denken zij mee. Samengevat: Dako levert vakwerk en net dat stukje service meer waar andere bedrijven stoppen. Wij zullen het iedereen aanbevelen.

door Fam. van Looijengoed

Wij zijn heel tevreden over Dako kozijnen. Bij de kennismaking aan huis werd ook technisch veel toegelicht over kunststof kozijnen. De offerte ontvingen wij snel en de prijs is keurig. Een rondleiding in de fabriek is ook zeker een aanrader. Alle tijd werd genomen om aanvullende vragen te beantwoorden. Het plaatsen verliep soepel en heel netjes. Kortom, voor kunststof kozijnen is Dako kozijnen een uitstekende keuze!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN