Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 102 reviews
door Ingrid

Goed contact, houdt zich aan de afspraken. Kozijnen zijn prachtig geworden! Ook met de uitvoerders was het prettig communiceren en maakten elke dag netjes schoon en ruimden hun spullen op. Ik zou hen zeker nog een keer inhuren als we de andere kozijnen gaan vervangen.

door Blom

Wederom een kozijn laten vernieuwen door DAKO.Erg goed en netjes werk geleverd, zodat wij de volgende keer uiteraard weer voor DAKO gaan.De nieuwe vensterbank bleek beschadigd tijdens het uitpakken.Deze is zonder enige problemen direct retour gegaan en de volgende dag is Paul met een nieuwe vensterbank gekomen en heeft deze keurig gemonteerd.

door H Schoemaker

Prettige manier van werken door Arjen, geen capsones of iets dergelijks.Prima product voor een prima prijs.Afwerking is van een hoge kwaliteit.Zeer blij mee tot nu toe!

door Fam S.

Via onze buren bij Dako terecht gekomen. Wat een ontzetend fijn bedrijf. De kennismaking en de adviezen waren zeer prettig. De kozijnen zijn van super kwaliteit en wij merken veel verschil. Het is stiller in huis en het tocht niet meer. Het team wat de kozijnen plaats is in een woord subliem; tussendoor denken zij mee. Samengevat: Dako levert vakwerk en net dat stukje service meer waar andere bedrijven stoppen. Wij zullen het iedereen aanbevelen.

door Fam. van Looijengoed

Wij zijn heel tevreden over Dako kozijnen. Bij de kennismaking aan huis werd ook technisch veel toegelicht over kunststof kozijnen. De offerte ontvingen wij snel en de prijs is keurig. Een rondleiding in de fabriek is ook zeker een aanrader. Alle tijd werd genomen om aanvullende vragen te beantwoorden. Het plaatsen verliep soepel en heel netjes. Kortom, voor kunststof kozijnen is Dako kozijnen een uitstekende keuze!

door D. Diks

Dako denkt met je mee en probeert je niet te overtuigen met gladde verkooppraatjes. De montage is super strak uitgevoerd, vakwerk dus! Na wat tegenslagen door de leverancier (en dus niet door Dako zelf) zijn alle kozijnen in ons huis vervangen. Het is elke dag weer een plezier om het resultaat te zien, ik kan daarom Dako bij iedereen aanbevelen!

door M Stevelink

Het contact verliep goed, men kwam kijken naar de kozijnen, voor de offerte.Ik had alle vertrouwen in de afwerking. De offerte is uitgevoerd precies zoals wij het wilden hebben.De twee mannen van Dako kozijnen hebben alles netjes geplaatst en de oude kozijnen netjes opgeruimd. Ik kan dit bedrijf aanraden. Men hield zich aan de afspraken en het plaatsen verliep in een prettige sfeer.

door M. van Dijk

Wij hebben 4 ramen en de voordeur laten vervangen door Arjen.Er was wat haast bij geboden ivm het plaatsen van ene nieuwe badkamer en Arjan heeft goed meegedacht.Er waren een paar foutjes bij de bestelling, maar deze zijn naar alle tevredenheid opgelost.Ook de heren die de kozijnen kwamen plaatsen zijn zeer vakbekwaam. Al met al een zeer positieve ervaring!

door eddie pouwels

Offerte aangevraagd bij DAKO. Arjen kwam om alles na te meten om een goede offerte te maken. De prijs was ook goed.Kozijnen zijn geplaatst door 2 monteurs (Paul en Mike). Deze mensen hebben zeer netjes gewerkt en hebben verstand van zaken.Klein misverstandje m.b.t. glaskeuze in de pui van de voordeur maar dit is netjes opgelost.Al met al ziet alles er zeer netjes en strak uit.Dit bedrijf is zeer aan te bevelen als je kwaliteit en vakwerk wilt hebben

door J Pompe

vandaag 5 kozijnen geplaatst door 2 prima vakmensen van Dako.vriendelijke mensen die een mooi stukje vakwerk afleveren.al het contact verloopt vlot en prima, kortom aanrader.J Pompe Den Haag

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN