Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dako Kozijnen
Average rating:  
 154 reviews
 by Diana

Enkele jaren geleden zijn door Arjen en zijn vakkundige team alle raam- en deurkozijnen inclusief ramen en deuren vervangen door kunstofkozijnen, -ramen en -deuren met HR+-glas en dauerluftung. Ook zijn raamhorren en een hordeur geplaatst en zijn in een groot deel van het huis Lamella's als raambekleding geplaatst. Als zich iets onverwachts voordeed, dan was daar in goed overleg een mouw aan te passen, ook als dat meerwerk betekende; zonder aanvullende kosten. Alles gebeurde naar volle tevredenheid. Daarom zijn een jaar later ook voor de rest van het huis Lamella's besteld. Binnen een jaar na de plaatsing van die laatste Lamella's lieten twee los, waardoor één beschadigd raakte. Binnen een week werd de bevestiging gecontroleerd en daar waar nodig vervangen. De beschadigde Lamella is terug naar de fabriek om gerepareerd te worden. Ook is de hordeur iets anders geplaatst waardoor deze wat meer afstand heeft tot de Lamella voor de deur. Dit alles gebeurt gratis. Behoort tot de zeer goede service van DaKo. Er is nog een klus die moet gebeuren en daarvoor zal ik zeker weer bij DaKo terecht komen.

 by Donker

We zijn zeer tevreden. In onze huiskamer kunststof kozijnen en dubbel HR++ glas geplaatst. Net als vorige keer wordt het werk door de vakmensen vakkundig en netjes afgeleverd. Iedereen vriendelijk. Vorig jaar hebben we op bovenverdieping hetzelfde laten doen en toen waren er een paar kleine dingen misgegaan. Dat werd toen snel en deskundig opgelost. Dus iedereen aan te raden om met dit bedrijf in zee te gaan.

 by Karin

In het huis dat wij in 2017 kochten waren kozijnen geplaatst door Dako kozijnen, omdat wij toch graag horren meer ventilatie wilden kontakt gezocht met Arjen van Dako. En deze hebben dat goed voor ons geregeld dus nu voldoende ventilatie in huis en zeer tevreden over het vlotte en nette werk van.de werknemers van Dako kozijnen.

 by Willems

Ik ben ontzettend tevreden over de service en levering van DAKO kozijnen. Bij mijn huis moest de voordeur worden vervangen. Ze zijn het van tevoren netjes komen opmeten en hebben ons goed geinformeerd over de levertijd. Tijdens het plaatsen hebben ze keurig werk geleverd en ze hebben de klus ook vlot geklaard! We zijn ontzettend blij met de plaatsing van onze kunststof voordeur incl kunststof kozijn. Ik zou het iedereen aanraden.

 by O. den Hartogh

Na enkele jaren terug al naar volle tevredenheid de bovenverdieping van nieuwe kozijnen te hebben laten voorzien zijn we opnieuw bij terecht gekomen voor onze huidige woning. Prettig gesprek vooraf gehad, nette offerte ontvangen en dus besloten dat Dako opnieuw bij ons kozijnen (en rolluiken) mocht komen plaatsen. Het plaatsen kon binnen afzienbare tijd en werd ook snel uitgevoerd. Op zich netjes verlopen, achteraf bleek niet alles helemaal goed te zijn opgeleverd maar dit werd na melden keurig door Arjen opgepakt en zal ook netjes worden afgehandeld. Al met al tevreden met het resultaat en mocht de rest van het huis aan de beurt zijn dan komen we zeker bij Dako terug.

 by Niels den Houdijker

Wij hebben geen vergelijk nodig gehad, van begin tot oplevering een goed gevoel bij Dako Kunstof Kozijnen.
Het gehele huis is nu voorzien van kunstof kozijnen met horren en elektrische rolluiken.
Scherp geprijsd en goede service daar houden we van. Geen gedoe over een hor te weinig, maar gewoon kosteloos erbij gekregen.

Bedankt Arjen(en uiteraard de mannen van de uitvoering wat dat zijn vakmensen)

 by Fam Bakker

Dako heeft bij ons zowel de voor- als achtergevel volledig voorzien van nieuwe kozijnen , isolatie en gevelbekleding. Bijzonder mooi en strak resultaat! Alles gaat in goed overleg. Vriendelijke en vakkundige werklui die hard en netjes te werk gaan. Absolute aanrader!

 by Dennis

Ook de familie Blom is zeer tevreden over het geleverde werk van Arjen en zijn team van dako kozijnen!
Wij hebben zeer goed contact gehad met Arjen tijdens het hele proces wij konden hem altijd bereiken en alles werd goed gecommuniceerd met het klus team.
Op het laatste moment wouden wij toch nog een raam boven onze voordeur geen probleem zo gevraagd zo gedaan!
Ook het montage team dacht mee met de kabels van de zonwering om die netjes door het kozijn zelf te voeren.
Ook de afwerking is super netjes gedaan niks van te zeggen!
Bedankt Arjen en het montage/klus team!

 by middelveen

de voordeur incl omliggend kozijn is perfect gemonteerd en volledig netjes afgewerkt opgeleverd. alles werd netjes opgeruimd en schoon opgeleverd. Dako komt zijn afspraken volledig na en worden goede materialen gebruikt. Daarnaast is de prijs concurrerend. heb direct een offerte gevraagd voor ook een paar andere ramen

 by W van den Hoek

Dako heeft zowel voor- als achter kozijnen en deuren vervangen.
In het voortraject in de toonzaal geweest en duidelijke uitleg gekregen.
Daarnaast is er bij ons thuis opgemeten en zijn aanvullende afspraken gemaakt.
Er is een duidelijke offerte gemaakt.
Door Dako is duidelijk aangegeven wat de wachttijden zijn en deze kloppen ook.
In de weken voor oplevering nog laatste contacten gehad om zeker te zijn dat de gewenste kleuren kloppen.
Erg netjes!
De oplevering zou een week duren. Maar met een groep van 4 mensen hard aan het werken was men in 3 dagen klaar.
Tussentijds werd er regelmatig gevraagd of we nog tevreden waren. Men gaat echt voor tevreden klanten.
Na oplevering werden kleinigheden zonder problemen naderhand keurig opgelost.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
Daarnaast ook uit de buurt ook veel reacties dat het er prachtig uitziet.
We kunnen dit bedrijf aanbevelen.

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)