Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 91 reviews
door Thomas van Gortel

Wij zijn uitermate tevreden over Dako. Het contact verliep erg goed en het resultaat is prachtig. De werknemers zijn erg vriendelijk en vakkundig en niets is ze teveel. Een absolute aanrader.

door H.G. Kiezebrink

Alle kozijnen in de achtergebleven zijn professioneel vervangen door kunststof kozijnen. Prima werk geleverd door goede bekwame installateurs. Ook de begeleiding vooraf, tijdens em na het aanbrengen verdient alle lof. Kortom: een echte aanrader !!

door Ella Vuulink

Alle ramen en kozijnen,zowel de voorkant als de achterkant, zijn vervangen door kunststof kozijnen en tevens werd er een nieuwe voordeur geplaatst. Het vele houtwerk aan het huis is vervangen door keralit en alles is in goed overleg gebeurd. Het was een heel karwei, maar het personeel verdient een dikke pluim! Dako is zeker een aanrader!

door M. van Beek

Prima service. Goed bereikbaar en alles goed afgehandeld.Nog even sparen en dan komen de volgende ramen aan de beurt. Ook door Dako.

door E de Weert

Prettig overleg van tevoren via email en telefoon. Ook het aanbrengen van de kozijnen op onze bovenverdieping is prima gegaan. Vriendelijke mensen en goed werk afgeleverd! Wij onthouden DAKO zeker voor in de toekomst wanneer we beneden ook op kunststof overgaan.

door Henk de Graaf

Wij hebben al de kozijnen op de benedenverdieping laten vervangen inclusief voor en achterdeur. Allemaal keurig aangebracht. Ook ons zolderraam (een bloemenkozijn) is vervangen door een kunststof kozijn. Dat heeft eerst wel wat denkwerk gekost, maar is prima uitgevoerd. Al met al alles naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een aandachtspuntje is nog om meer kennis te ontwikkelen t.a.v. het aanbrengen van de elektrische screens. Verder waren de werknemers plezierig in de omgang en alles werd netjes opgeruimd.

door John van looijengoed

Wij hebben alle ramen + schuifpui en gevelbekleding voor en achter door kunststof laten vervangen. Het resultaat is echt prima geworden geheel naar tevredenheid. Ook de montageploeg een pluim, prima werk niets teveel en heel voorzichtig. Al met al een goede prijsstelling en prima resultaat!

door Logher

Wij hebben ons hele huis kunststof laten doen en zijn erg tevreden hoe jullie te werk zijn gegaan. Het is ook goed betaalbaar en niets is te veel.

door G.Hulleman

De werkzaamheden verricht door uw medewerkers zijn op vakkundig wijze verricht. Ik ben zeer tevreden over uw informatie en de bekleding van de beide gevels, voor en achter aan mijn huis. ook de rommel is netjes opgeruimd.Alles bij elkaar ben ik dik tevreden, en zeker aan te raden. BedanktVriendelijk Groet. G. Hulleman.

door Joop en Dita Leenheer

Wij zijn zeer te vrede,kundig personeel en vriendelijk en niets is teveel aan het uitvoeren van onze wensen. Al met al een een leuk bedrijf die belofte na komt en is ook nog goed betaalbaar. Een dikke pluim.

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN