Wat onze klanten over ons zeggen

Klantbeoordelingen

Voeg uw beoordeling toe
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Schrijf een review

Gemiddelde beoordeling:  
 112 reviews
door Thijs Homan

Dako heeft bij ons thuis alle kozijnen+deuren vervangen en onze dakkappellen opnieuw bekleed. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Het contact met Arjen vonden wij heel prettig; hij denkt mee, is eerlijk en geeft advies over de verschillende mogelijkheden. Ook over de uitvoering van de vervanging zijn wij heel tevreden: het team is heel vriendelijk, werkt netjes (de afwerking is echt super) en het resultaat is top!

door M.Koldenhof

Dako heeft bij ons alle kozijnen en deuren vervangen en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De gesprekken met Arjen waren duidelijk en heel prettig.De mannen die de kozijnen hebben vervangen zijn echte vakmensen met maar 1 doel namelijk alles zo mooi en goed mogelijk te maken. Ook werken ze zeer snel en de troep word ook nog opgeruimd. Kortom vakwerk en een dikke pluim voor Dako

door Rachel

Wij zijn zeer tevreden met de kozijnen en het glas dat Dako heeft geplaatst. De werkmannen gingen netjes te werk en waren een week bezig met het vervangen van alle kozijnen van ons huis. Ook zijn we zeer tevreden over de nieuwe deuren. Arjen heeft ons goed advies gegeven wat betreft de keuzes voor ventilatiemogelijkheden. Bedankt!

door Patrick van Beek

Super positieve ervaring met Dako. Bij de eerste kennismaking met Arjen van Erkel werd meteen een goede indruk afgegeven door mee te denken met onze plannen. Niet alleen een schuifpui vervangen, maar ook een stuk uit de achtergevel zagen, waardoor er een grotere pui en dus meer licht was. Ook alle andere kozijnen, puien en deuren zowel aan de voorkant als achterkant van het huis werden keurig en vakkundig vervangen. De mensen die de verbouwing gedaan hebben waren kundig, zeer vriendelijk en gingen iedere dag pas weg nadat de rommel opgeruimd was. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Dako aanraden aan iedereen die kozijnen wil vervangen. Bedankt!!

door R&R

Nadat onze kunststof achterdeur vakkundig en naar volle tevredenheid was geplaatst was het niet moeilijk om een goed adres te vinden voor het plaatsen van kunststof kozijnen in voor- en achtergevel. Ook dit is naar volle tevredenheid en professioneel gerealiseerd. Dank je wel.Aan alles was te merken dat dit bedrijf met liefde hun werk uitoefenen.

door Kevin mandrrs

Wij hebben vorige maand in ons huis alle kozijnen laten plaatsen door Dako kozijnen.Wij zijn super tevreden over het complete traject.We kregen super advies voor de voorbereidingen en de monteurs verstaan hun vak ook super!Er waren 2 dagen uitgetrokken om alles te maken, maar door de inzet en n uurtje langer doorgaan door de monteurs. Hebben ze een prachtig resultaat in 1 dag voor elkaar gekregen.Voor ons is het duidelijk. Mochten we ooit weer kozijnen nodig hebben dan bellen we Arjen .

door Nicola & Andries

We zijn erg tevreden met onze kunststof kozijnen. De kwaliteit is prima en de mannen deden duidelijk hun best vakwerk op te leveren. Zeker een bedrijf dat ik zal aanraden aan anderen

door Hollander,Raalt

Wij zijn uiterst tevreden met de kunststofkozijnen en tuindeur die door Dako geleverd en geplaatst zijn op de afgesproken datum.De wijze waarop wij met Arjen zaken hebben gedaan, afspraken die gemaakt zijn, levering en plaatsing door uitstekende vakmensen, in een paar woorden, vakwerk.

door Laetitia

Wij zijn ontzettend blij met de kunststof schuifpui. Alles is uitgevoerd zoals afgesproken en het ziet er super netjes en strak afgewerkt uit. Onze complimenten voor dit knappe werk! In de toekomst zullen wij de rest van de kozijnen ook laten vervangen en ook dan zullen we dit absoluut weer door Dako laten uitvoeren!

door Mieke van der Linden

Erg blij met het resultaat en de uitstekende service. Alle afspraken worden stipt nagekomen en punten bij de oplevering zijn snel hersteld. DAKO....douze points!!!!

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN