Hang- en sluitwerk

Innovatief hang- en sluit systeem met verdekt liggende scharnieren.

Stuur mij een vrijblijvende offerte

Slimme comfortabele systemen

Dako hang- en sluitwerk

Standaard monteren wij al onze draaikiepramen met een innovatief hang- en sluit systeem en een regelbare ventilatieopening waarover is nagedacht. Het hang- en sluitwerk wordt namelijk gemonteerd met verdekt liggende (verborgen) scharnieren. Dat betekent dat u vanaf de binnenzijde geen ontsierende scharnieren in het zicht heeft. Tevens heeft ons draaikiepsysteem naast de draai- kiep- gesloten stand ook vier afzonderlijk geïntegreerde kierstanden. U kunt uw raam dus zeer nauwkeurig laten ventileren. De bediening hiervan is bijzonder comfortabel volledig ingebouwd in het sluitsysteem.

Dako Kunststof Kozijn met Blokprofiel
!

Nederlands product

Alle kunststof kozijnen worden voor u op maat gemaakt vanuit de productielocatie in Apeldoorn. Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Een prettig idee.

!

10 jaar garantie

We staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, dakkapellen en montage. Daarom geven we een uitgebreide garantie op onze producten en de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

!

Scherp geprijsd

Wij importeren geen kozijnen vanuit het buitenland, maar leveren alle producten rechtstreeks vanuit Apeldoorn. Daarmee besparen wij aanzienlijk op de transportkosten van uw nieuwe kozijnen of dakkapel en dat ziet u terug in onze scherpe prijs.

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN