Verdiept profiel

Traditioneel verdiepte kunststof kozijnen met een niet van hout te onderscheiden uitstraling.

Opzoek naar een verdiept profiel op maat?

Dako verdiept profiel kozijnen

Dit profiel is speciaal bedoeld voor de Nederlandse markt. De afmetingen van de profielen komen overeen met de traditionele houtmaten van 67 x 114 millimeter. Gevels met deze diepe kozijnen vertonen meer relief en passen perfect bij de Nederlandse nieuwbouw en renovatie-eisen. Onnodig te zeggen dat deze profielsystemen het meest worden toegepast in ons land. Een unieke eigenschap van kunststof kozijnen met een verdiept profiel zijn de speciale wisselprofielen, hierdoor worden draaigedeelten gecreëerd die niet alleen naar binnen, maar ook naar buiten kunnen openen. Als u voor uw renovatiewerkzaamheden een kunststof kozijnprofiel van Aluplast wilt gebruiken, dan kunt u het beste kiezen voor dit klassieke model.

Kenmerken verdiept profiel:

  • Afmetingen komen overeen met houten kozijnen
  • De toegepaste kunststof bevat geen weekmakers
  • draairichtingen naar binnen en buiten
  • Glad of Houtnerfstructuur in vele kleuren toepasbaar
  • Onderhoudsarm
  • Forse energiebesparing, lage milieubelasting
  • glasdikten tot wel 45 mm.
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
Dako Kunststof Kozijn met Blokprofiel
!

Nederlands product

Alle kunststof kozijnen worden zorgvuldig voor u op maat gemaakt.  Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Een prettig idee.

!

10 jaar garantie

We staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, dakkapellen en montage. Daarom geven we een uitgebreide garantie op onze producten en de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

!

Scherp geprijsd

Wij laten onze kozijnen rechtstreeks bij de fabrikant produceren en  houden het gehele voorbereidingstraject in eigen hand. Daarmeee besparen wij aanzienlijk op faalkosten en dat ziet u terug in onze scherpe prijs.

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)