Vlak profiel

Modern en vlak kunststof kozijnprofiel met een strakke uitstraling.

Opzoek naar een vlak profiel op maat?

Dako vlak profiel kozijnen

Modern en vlak kunststof kozijnprofiel met een strakke uitstraling. Met een diepte van 70 mm is dit vlakke kozijnprofiel kenmerkend voor het strakke aanzicht van een gevel. Over het algemeen wordt dit profiel het meest toegepast in gevels van bedrijfsgebouwen en kantoren. De prijs is gunstig en vrijwel alle elementvormen, met zowel naar binnen als naar buiten draaiende ramen zijn mogelijk. Ook hier geldt natuurlijk weer de uitgebreide keuzemogelijkheid in kleuren.

Kenmerken vlak profiel:

  • Strak en slank design
  • De toegepaste kunststof bevat geen weekmakers
  • Draairichtingen naar binnen en buiten
  • Glad of Houtnerfstructuur in vele kleuren toepasbaar
  • Onderhoudsarm
  • Forse energiebesparing, lage milieubelasting
Dako Kunststof Kozijn met Blokprofiel
!

Nederlands product

Alle kunststof kozijnen worden zorgvuldig voor u op maat gemaakt.  Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Een prettig idee.

!

10 jaar garantie

We staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, dakkapellen en montage. Daarom geven we een uitgebreide garantie op onze producten en de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

!

Scherp geprijsd

Wij laten onze kozijnen rechtstreeks bij de fabrikant produceren en  houden het gehele voorbereidingstraject in eigen hand. Daarmeee besparen wij aanzienlijk op faalkosten en dat ziet u terug in onze scherpe prijs.

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)