Over ons

Heb je vragen over onze prijzen?

Opzoek naar een kozijnen op maat?

Over ons

In 2010 zette Dako kozijnen zijn eerste stappen in de wereld van projecten, en sindsdien zijn ze alleen maar gegroeid. Wat ons onderscheidt? Nou, we hebben de kennis en kwaliteit van een groot bedrijf, maar het hart en de persoonlijke aanpak van een klein bedrijf. Bij Dako draait alles om het leveren van hoogwaardige producten met een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, terwijl we nog steeds al onze klanten bij naam kennen en hun projecten tot in de details herinneren. Korte lijntjes? Check. En laten we niet vergeten hoe handig dat is, vooral als garanties en toekomstplannen ter sprake komen!

Ons team van acht toegewijde monteurs zijn experts in kunststof kozijnen en weten als geen ander hoe ze de wensen van onze klanten kunnen vervullen. Vanuit onze thuisbasis in Apeldoorn bestrijken we een straal van ongeveer 40 kilometer om onze diensten aan te bieden, benieuwd of jij binnen ons werkgebied valt? Neem contact met ons op.

Arjen is de eigenaar van Dako vanaf zijn 22e zit hij al in dit vak en weet hij alles van woningrenovatie en kleinerij.

“Het leukste aan dit werk vind ik dat elke klant andere wensen heeft en dat alle woningen anders zijn. Elke dag is verschillend. Het is heel persoonlijk er is veel communicatie maar ook het ondernemer zijn en met iedereen kunnen omgaan vindt ik leuk.”

Als je bij ons in de showroom komt voor een gesprek kan Arjen je gelijk alle verschillende mogelijkheden, kleuren en adviezen geven.

Bij Dako doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten niet alleen tevreden zijn, maar verrast worden door het vakmanschap, de aandacht voor detail en de zorg die in elk project wordt gestoken.

Kenmerken Dako:

  • 15 jaar ervaring
  • 10 jaar garantie
  • Hoogwaardig kwaliteitsproduct
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Efficiënte productieproces
Dako Kunststof Kozijn met Blokprofiel

Arjen – eigenaar Dako kozijnen

kunststof blokkozijnen
kunststof kozijn blox profiel doorsnede
!

Nederlands product

Alle kunststof kozijnen worden zorgvuldig voor u op maat gemaakt.  Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Een prettig idee.

!

10 jaar garantie

We staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, dakkapellen en montage. Daarom geven we een uitgebreide garantie op onze producten en de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

!

Scherp geprijsd

Wij laten onze kozijnen rechtstreeks bij de fabrikant produceren en  houden het gehele voorbereidingstraject in eigen hand. Daarmeee besparen wij aanzienlijk op faalkosten en dat ziet u terug in onze scherpe prijs.

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)