Ervaar het zelf!

Bezoek de showroom en fabriek

Dako kunststofkozijnen en dakkapellen showroom in Apeldoorn

Ervaar het zelf in onze showroom

Ervaar de kwaliteit van onze kunststof kozijnen en dakkapellen. Voel en hoor hoe een kozijnen opent en sluit. Vergrendel een raam en bekijk de verschillende handgrepen. In onze showroom is alles op ware grootte gepresenteerd. Hierdoor krijgt u een perfecte indruk van de mogelijkheden. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Rondleiding in de fabriek

We produceren alle kozijnen ramen en deuren dicht bij u in de buurt in Apeldoorn. We geven u graag een rondleiding door de fabriek, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe uw nieuwe kunststof kozijnen in elkaar worden gezet.

Dako kunststofkozijnen en dakkapellen showroom in Apeldoorn

Dako Kunststof Kozijnen & Dakkapellen

Bezoek de showroom

Om er zeker van te zijn dat we de tijd kunnen nemen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken we u om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.

Adres:
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn
0800 – 555 4555 (gratis)

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN