Dako Dakkapellen

Ruim 15 jaar ervaring
 Vakkundige montage
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Meer licht en ruimte tegen scherpe prijzen

Dako Dakkapellen

Creëer extra ruimte en licht met een dakkapel van Dako. Onze onderhoudsvrije hoogwaardige dakkapellen bieden jarenlang woonplezier zonder omkijken. Dako dakkapellen worden samengesteld uit een combinatie van Rehau kunststof  verdiepte kunststof kozijnen en optimaal isolerende sandwich wanden en dak. Dit levert een isolatiewaarde op van maar liefst Rc = 4,0. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op uw stookkosten of een aangenaam klimaat creëren op een warme zomerse dag. Dankzij ons efficiënte productieproces kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Kiest u voor dakkapellen van Dako? Dan kiest u voor een Nederlands kwaliteitsproduct met een aantrekkelijk prijskaartje!

Een dakopbouw die aansluit op uw wensen en uw huis

Voor ieder dak een passende opbouw

Na inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden ontvangt u een overzichtelijke offerte zonder verrassingen achteraf. Onze monteurs werken snel en secuur. Een casco dakkapel is wind en waterdicht geplaatst in één dag.

Indien er voor uw dakopbouw een vergunning nodig is, nemen wij u graag het werk uit handen om deze aan te vragen. Wij hebben hier veel ervaring mee en weten precies wat er gevraagd wordt door gemeentes om tot een vergunning te komen. Om zelf alvast te controleren of u een omgevingsvergunning nodig hebt, kunt u de vergunningcheck invullen. Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Kenmerken van onze standaard dakkapel
Onze dakkapellen zijn standaard als zeer compleet uitgerust en beschikken over de navolgende kenmerken:

 • Wanden en dak samengesteld uit 100 mm dikke elementen met een hoogwaardige isolatie.
 • Standaard wit of crème kunststof verdiept kozijn, fabricaat Rehau.
 • HR++ isolatieglas.
 • Hang en sluitwerk met politie keurmerk SKG**
 • Dakbedekking bestaande uit traditionele bitumen APP of een EPDM folie met een levensduur van 50 jaar.
 • Dakoverstek en bekleding van de zijwanden door middel van onderhoudsvrij Keralit gevelbekleding.
 • Aansluiting van de onderdorpel met de pannen met milieuvriendelijke lood vervangende strook.
 • Casco geplaatst in 1 dag.

Accessoires voor uw dakkapel
In aanvulling op standaard zeer complete dakkapel, kunt u er vanzelfsprekend ook voor kiezen om de dakkapel naar uw eigen wensen uit te voeren. Te denken valt aan:

 • draairamen in een kleur- of nerffolie naar uw keus
 • Toepassen van screens (elektrisch bedienbare)
 • Toepassen van rolluiken (elektrisch bedienbare)
 • Inzethorren
 • Afwerking aan de binnenzijde d.m.v. gipsplaten
 • Zonwerend glas

Kleuren
De boeidelen en bekleding van de zijwangen zijn standaard uitgevoerd met een Keralit bekleding. Deze kunnen zonder meerprijs in alle beschikbare kleuren gemonteerd worden. Het kunststof kozijn wordt geleverd in een naar keuze standaard gladde crème witte of helder witte uitvoering. Optioneel kunt u ervoor kiezen om het kozijn of de draaiende delen in een kleur uit te voeren.

Afmetingen
De standaard dakkapel heeft een hoogtemaat van ca 150 cm. Gerekend vanaf de dakpannen t/m de bovenzijde van de dakrand. De genoemde lengte maat is de totale breedte inclusief de dikte van de zijwangen en is afhankelijk van de op uw woning aangebrachte dakpannen. Wij passen de breedte hierop aan en deze kan dus uiteindelijk iets afwijken. Tevens produceren wij onze dakkapellen standaard met een dakoverstek van ca. 15 cm aan voor- en zijgevels. Dit geeft dus altijd ruimte voor het monteren van een screen of rolluik.

Materialen
Door ons worden kwalitatief de beste en meest onderhoudsarme materialen toegepast. Wij hebben gekozen voor een verdiept kozijnprofiel van Rehau. Dit is tevens een van de weinige producenten die kunststof profielen leveren zonder toegevoegde weekmakers. Dit in tegenstelling met veel goedkope buitenlandse import. Ook monteren wij de dakkapellen standaard met uitsluitend HR++ beglazing. De gevelbekleding en dakranden monteren wij met Keralit gevelbekleding en dakranden.

Wij brengen dakbedekking aan van EPDM folie. Dit is een rubber dakbedekking met een levensduur van wel 50 jaar.

De constructie wordt geheel vervaardigd van sandwich elementen met een kern van maar liefst 100 mm PUR isolatie. Met deze constructie kunnen wij een ongekende isolatiewaarde behalen van 4,88 m2/KW.

De onderzijde van de dakkapel wordt door ons standaard voorzien van een milieuvriendelijke loodvervangende slabbe en bij de zijaansluitingen brengen wij een kunststof verborgen gootconstructie aan onder de dakpannen, zodat een ontsierende brede loodslabbe aan de zijkant van de dakkapel niet nodig is.

Het toegepaste hang- en sluitwerk (van het merk Winkhaus) voldoet standaard aan het Politie keurmerk veilig wonen en SKG.

!

Uit eigen fabriek

De kunststof kozijnen worden voor u efficient op maat gemaakt. Wij houden een optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

!

10 jaar garantie

Wij leveren u standaard een garantie van 10 jaar op montage en kleur echtheid, een veilig gevoel!uurt.

!

Scherp geprijsd

De kunststof kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Apeldoorn. Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

Wat vinden onze klanten?

"Onze nieuwe openslaande deuren zijn van super goede kwaliteit, professioneel geplaatst en keurig afgewerkt. Super blij en tevreden met het eindresultaat!"
Dank voor jullie vakwerk. Keurig geïnstalleerd! Erg blij mee. Het voorlichtingstraject gebeurde uiterst kundig en rustig. Goede tips gehad, zaken waar je zelf niet aan denkt.
Vanwege een zeer rot kozijn besloten deze te vervangen door kunststof. Door DAKO een kozijn en rolluik geplaatst. Dit werd vakkundig gedaan door de mannen. Netjes werk geleverd.
Wij zijn heel tevreden met onze Dako kozijnen. Mooi afgewerkt en netjes gemonteerd. Het oude materiaal werd netjes afgevoerd. Blij dat we voor Dako kozijnen hebben gekozen.
Geen praatjes maar een eerlijke uitleg over de producten en mogelijkheden. Men kwam de afspraken na en er werd hard en secuur gewerkt. Wij komen zeker weer terug bij Dako!

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)