Gevelbekleding

Ruim 15 jaar ervaring
 Vakkundige  montage
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie

Nooit meer schilderen en niet van hout te onderscheiden!

Keralit Gevelbekleding

Met kunststof gevelbekleding kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. Het is onderhoudsarm, duurzaam en niet van hout te onderscheiden. Dako heeft veel ervaring met het aanbrengen van kunststof bekleding op de gevel. Wij werken met de gevelbekleding van Keralit, een A-merk met 10 jaar garantie en al jaren marktleider in Nederland. Dat geeft zekerheid!

Keralit
Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf, want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! U krijgt een stijlvolle gevel met blijvend mooie afwerking en dakranden die er altijd verzorgd uitzien, zonder afbladderende verflagen, kleur of glansverlies. Zo nu en dan wassen, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar productgarantie. Bekijk de Keralit brochure.

Duurzaam
Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zodanig samengesteld dat het niet kan kromtrekken of aangetast kan worden door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevelbekleding is geschikt voor iedere woning en kent een uitgebreid kleurenpallet. Deze top kwaliteit van Keralit is uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

!

Uit eigen fabriek

De kunststof kozijnen worden voor u efficient op maat gemaakt. Wij houden een optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

!

10 jaar garantie

Wij leveren u standaard een garantie van 10 jaar op montage en kleur echtheid, een veilig gevoel!uurt.

!

Scherp geprijsd

De kunststof kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Apeldoorn. Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

Wat vinden onze klanten?

"Onze nieuwe openslaande deuren zijn van super goede kwaliteit, professioneel geplaatst en keurig afgewerkt. Super blij en tevreden met het eindresultaat!"
Dank voor jullie vakwerk. Keurig geïnstalleerd! Erg blij mee. Het voorlichtingstraject gebeurde uiterst kundig en rustig. Goede tips gehad, zaken waar je zelf niet aan denkt.
Vanwege een zeer rot kozijn besloten deze te vervangen door kunststof. Door DAKO een kozijn en rolluik geplaatst. Dit werd vakkundig gedaan door de mannen. Netjes werk geleverd.
Wij zijn heel tevreden met onze Dako kozijnen. Mooi afgewerkt en netjes gemonteerd. Het oude materiaal werd netjes afgevoerd. Blij dat we voor Dako kozijnen hebben gekozen.
Geen praatjes maar een eerlijke uitleg over de producten en mogelijkheden. Men kwam de afspraken na en er werd hard en secuur gewerkt. Wij komen zeker weer terug bij Dako!

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)