Dako Kunststof Kozijnen

Ruim 15 jaar ervaring
 Vakkundige montage
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Dako Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen kennen vele voordelen en zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren. Ze bieden een uitstekende isolatie, zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk en kennen een lange levensduur tot wel 50 jaar. Dako Kunststof Kozijnen zijn onder andere verkrijgbaar in niet van hout te onderscheiden houtlook en houden ongenodigde gasten buiten dankzij inbraakwerend hang- en sluitwerk. Kiest u voor kunststof kozijnen van Dako? Dan kiest u voor een Nederlands kwaliteitsproduct met een aantrekkelijk prijskaartje!

Kwaliteit en lange levenduur
Al uw kozijnen, ramen en deuren worden voor u op maat gemaakt vanuit de productielocatie in Apeldoorn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beste profielen van Duitse fabrikaat: Aluplast. In tegenstelling tot de goedkopere kunststof import kozijnen bevat de kunststof van Aluplast geen weekmakers en is het verhoogd slagvast. Weekmakers worden door andere producenten toegevoegd om de kozijnen stevig en taai te maken. Het nadeel hiervan is  dat het onder invloed van zonlicht gaat uitdampen, waardoor de kozijnen vergelen en het kunststof broos en breekbaar wordt. Kozijnen van Dako zijn zodanig samengesteld dat al deze nadelen niet van toepassing zijn. Aluplast is naast het produceren van kozijnprofielen tevens huisleverancier van kunststof producten voor de bekende Duitse top automerken. Dat ook deze merken kiezen voor kunststof van Aluplast zegt wel iets over de kwaliteit.

Garantie en Keurmerken
Dankzij deze werkwijze kunnen wij u wij hoogwaardige kunststof kozijnen bieden met een korte levertijd en een aantrekkelijke prijs. Wij staan voor onze kwaliteit en geven uitgebreide garanties op onze kunststof kozijnen, waaronder 10 jaar garantie op de profielen. Daarnaast geldt op de kunststof kozijnen van Dako het KOMO-keurmerk en zijn de profielen Kiwa-gecertificeerd. De kozijnen en het hang- en sluitwerk voldoen aan de strenge SKG** eisen en zijn daarmee zwaar inbraakwerend. Hiermee voldoend ze tevens aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en krijgt u, bij de meeste verzekeraars, korting op uw inboedelverzekering. Kortom: met Dako kunststof kozijnen kunt u comfortabel en veilig wonen!

!

Uit eigen fabriek

De kunststof kozijnen worden voor u efficient op maat gemaakt. Wij houden een optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

!

10 jaar garantie

Wij leveren u standaard een garantie van 10 jaar op montage en kleur echtheid, een veilig gevoel!uurt.

!

Scherp geprijsd

De kunststof kozijnen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek in Apeldoorn. Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

Wat vinden onze klanten?

"Onze nieuwe openslaande deuren zijn van super goede kwaliteit, professioneel geplaatst en keurig afgewerkt. Super blij en tevreden met het eindresultaat!"
Dank voor jullie vakwerk. Keurig geïnstalleerd! Erg blij mee. Het voorlichtingstraject gebeurde uiterst kundig en rustig. Goede tips gehad, zaken waar je zelf niet aan denkt.
Vanwege een zeer rot kozijn besloten deze te vervangen door kunststof. Door DAKO een kozijn en rolluik geplaatst. Dit werd vakkundig gedaan door de mannen. Netjes werk geleverd.
Wij zijn heel tevreden met onze Dako kozijnen. Mooi afgewerkt en netjes gemonteerd. Het oude materiaal werd netjes afgevoerd. Blij dat we voor Dako kozijnen hebben gekozen.
Geen praatjes maar een eerlijke uitleg over de producten en mogelijkheden. Men kwam de afspraken na en er werd hard en secuur gewerkt. Wij komen zeker weer terug bij Dako!

Verschillende type profielen

Voor ieder huis een passend kozijn

Verdiept profiel

Traditioneel verdiept profiel dat nauwelijks van hout te onderscheiden is.

Blox profiel

Een verdiept recht profiel dat nauwelijks van hout te onderscheiden is.

Vlak profiel

Modern en vlak kunststof kozijnprofiel met een strakke uitstraling.

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

 

Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
 Vaste Nederlandse monteurs
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)