Bloxprofiel

Kunststof kozijnen met een klassieke en niet van hout te onderscheiden uitstraling.

Stuur mij een vrijblijvende offerte

Opzoek naar een blox profiel op maat?

Dako blox profiel kozijnen

Het bloxprofiel is een doorontwikkeling van een verdiept profiel en is eveneens speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Door de kubusvorm heeft het bloxprofiel nog meer dan het standaard verdiepte profiel een klassieke niet van hout te onderscheiden uitstraling. De tussen- en zijstijlen van dit profiel zijn geheel haaks en lopen niet meer schuin. De liggende tussendorpels (ook wel kalf genoemd) natuurlijk wel in verband met het goed kunnen afwateren. Daarnaast zijn deze kozijnen standaard al voorzien van de rechte houtverbindingslook. Bij de standaard verdiepte kozijnen is dit optioneel leverbaar.

Kunststof kozijnen met dit haakse bloxprofiel zijn zeer geschikt voor renovatieprojecten en het verduurzamen van uw huis als u geen concessie wilt doen aan de uitstraling van de kozijnen. Ook dit model kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, kennen een uitzonderlijk hoge isolatiewaarde en zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Kenmerken bloxprofiel:

  • Standaard voorzien van een rechte houtverbindingslook
  • Afmetingen komen overeen met houten kozijnen
  • De toegepaste kunststof bevat geen weekmakers
  • draairichtingen naar binnen en buiten
  • Glad of Houtnerfstructuur in vele kleuren toepasbaar
  • Onderhoudsarm
  • Forse energiebesparing, lage milieubelasting
  • Glasdikten tot wel 45 mm
  • Uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding
Dako Kunststof Kozijn met Blokprofiel
kunststof blokkozijnen
kunststof kozijn blox profiel doorsnede
!

Nederlands product

Alle kunststof kozijnen worden voor u op maat gemaakt vanuit de productielocatie in Apeldoorn. Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt. Een prettig idee.

!

10 jaar garantie

We staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, dakkapellen en montage. Daarom geven we een uitgebreide garantie op onze producten en de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

!

Scherp geprijsd

Wij importeren geen kozijnen vanuit het buitenland, maar leveren alle producten rechtstreeks vanuit Apeldoorn. Daarmee besparen wij aanzienlijk op de transportkosten van uw nieuwe kozijnen of dakkapel en dat ziet u terug in onze scherpe prijs.

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.
Gratis advies aan huis of een vrijblijvende offerte op maat? We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct een afspraak maken? Bel gratis 0800 - 555 4555.

Ruim 15 jaar ervaring
Fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Showroom

Dako Kozijnen
Fluitersweg 64
7345 BJ Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)

DIRECT AANVRAGEN