Kunststof kozijnen Almere

Ruim 15 jaar ervaring
Eigen fabricage, showroom én montage
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Dako Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen en dakkapellen in Almere

Het aanschaffen van nieuwe kunststof kozijnen of een dakkapel kan een lastig en tijdrovend proces zijn. Dako neemt u graag het werk uit handen en is een betrouwbare partner met vele tevreden klanten. Dako kunststof kozijnen heeft de afgelopen jaren voor menig particulier en bedrijf nieuwe kunststof kozijnen, een dakkapel of gevelbekleding gemonteerd. Hier zijn wij best trots op. Het succes van ons team in Almere is eenvoudig te verklaren.

!

Nederlands product

Al onze kozijnen, ramen en deuren worden voor u op maat gemaakt vanuit de productielocatie in Apeldoorn. Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

!

10 jaar garantie

We staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, dakkapellen en montage. Daarom geven we een uitgebreide garantie op onze producten en de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

!

Scherp geprijsd

Wij produceren in eigen huis en kunnen daarmee aanzienlijk besparen op de transportkosten van uw nieuwe kozijnen of dakkapel. Op deze manier leveren en monteren wij hoogwaardige producten tegen een uitstekende prijs.

Wat vinden onze klanten?

"Onze nieuwe openslaande deuren zijn van super goede kwaliteit, professioneel geplaatst en keurig afgewerkt. Super blij en tevreden met het eindresultaat!"
Dank voor jullie vakwerk. Keurig geïnstalleerd! Erg blij mee. Het voorlichtingstraject gebeurde uiterst kundig en rustig. Goede tips gehad, zaken waar je zelf niet aan denkt.
Vanwege een zeer rot kozijn besloten deze te vervangen door kunststof. Door DAKO een kozijn en rolluik geplaatst. Dit werd vakkundig gedaan door de mannen. Netjes werk geleverd.
Wij zijn heel tevreden met onze Dako kozijnen. Mooi afgewerkt en netjes gemonteerd. Het oude materiaal werd netjes afgevoerd. Blij dat we voor Dako kozijnen hebben gekozen.
Geen praatjes maar een eerlijke uitleg over de producten en mogelijkheden. Men kwam de afspraken na en er werd hard en secuur gewerkt. Wij komen zeker weer terug bij Dako!

Over Dako Kozijnen & Dakkapellen

Dako, uw kunststof kozijnen specialist van Almere

Bent u opzoek naar een specialist in kunststof kozijnen uit de omgeving van Almere? Dako kozijnen is dé kunststof kozijnen specialist voor Almere. Ook voor dakkapellen of onderhoudsvrije gevelbekleding kunt u bij ons terecht. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning in Almere. Al uw kozijnen ramen en deuren maken wij speciaal voor u op maat. Dankzij het efficiënte productieproces kunnen we scherpe prijzen aanbieden voor kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Onze vaste zeer ervaren monteurs verzorgen de montage van uw nieuwe kozijnen of dakkapel en laten iedere dag een opgeruimde werkplek achter.

Dako kunststof kozijnen bieden vele voordelen. Onze kozijnen worden gemaakt van kunststof profielen van Rehau. Deze profielen bevatten geen weekmakers, waardoor onze kozijnen niet verkleuren of broos worden door uitdroging. Hierdoor gaan onze kunststof kozijnen tot wel 50 jaar mee, zonder hoge onderhoudskosten van schildersbedrijven en materialen. Dako kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, hierdoor zijn ze zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Zwaar inbraakwerende maatregelen en optimale isolatie van warmte en geluiden zullen uw woongenot in Almere vergroten.

Kunststof kozijnen van top kwaliteit

Dankzij het efficiente productieproces en strenge kwaliteitscontrole leveren wij hoogwaardige kunststof kozijnen met een korte levertijd tegen een aantrekkelijke prijs. Naast de productie verzorgen wij ook professionele montage van onze kozijnen in uw woning in Almere. Wij staan voor onze kwaliteit en geven uitgebreide garanties op onze kunststof kozijnen, waaronder 10 jaar garantie op de profielen. Daarnaast geldt op de kunststof kozijnen van Dako het KOMO-keurmerk en zijn de profielen Kiwa-gecertificeerd. De kozijnen en het hang- en sluitwerk voldoen aan de strenge SKG** eisen en zijn daarmee zwaar inbraakwerend. Hiermee voldoend ze tevens aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en krijgt u, bij de meeste verzekeraars, korting op uw inboedelverzekering. Kortom: met Dako kunststof kozijnen is het comfortabel en veilig wonen!

Recente projecten

Inspiratie nodig? Bekijk ons werk

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)