Kunststof kozijnen Apeldoorn

Ruim 15 jaar ervaring
 fabricage, showroom en montage onder 1 dak
Politie keurmerk op alle kozijnen
Nederlands kwaliteitsproduct
Altijd scherpe prijzen
Korte levertijd
10 jaar garantie
Geen aanbetaling

Dako Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen en dakkapellen in Apeldoorn

Het aanschaffen van nieuwe kunststof kozijnen of een dakkapel kan een lastig en tijdrovend proces zijn. Dako neemt u graag het werk uit handen en is een betrouwbare partner met vele tevreden klanten. Dako kunststof kozijnen heeft de afgelopen jaren voor menig particulier en bedrijf nieuwe kunststof kozijnen, een dakkapel of gevelbekleding gemonteerd. Hier zijn wij best trots op. Het succes van ons team in Apeldoorn is eenvoudig te verklaren.

!

Nederlands product

De kunststof kozijnen, kunststof ramen en dakkapellen worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Zo hebben wij optimale controle op kwaliteit, afwerking en juistheid en heeft u altijd een aanspreekpunt in de buurt.

!

10 jaar garantie

We staan voor de kwaliteit van onze kozijnen, dakkapellen en montage. Daarom geven we een uitgebreide garantie op onze producten en de montage. Zo bent u verzekerd van jarenlang woongenot zonder zorgen.

Wat vinden onze klanten?

"Onze nieuwe openslaande deuren zijn van super goede kwaliteit, professioneel geplaatst en keurig afgewerkt. Super blij en tevreden met het eindresultaat!"
Dank voor jullie vakwerk. Keurig geïnstalleerd! Erg blij mee. Het voorlichtingstraject gebeurde uiterst kundig en rustig. Goede tips gehad, zaken waar je zelf niet aan denkt.
Vanwege een zeer rot kozijn besloten deze te vervangen door kunststof. Door DAKO een kozijn en rolluik geplaatst. Dit werd vakkundig gedaan door de mannen. Netjes werk geleverd.
Wij zijn heel tevreden met onze Dako kozijnen. Mooi afgewerkt en netjes gemonteerd. Het oude materiaal werd netjes afgevoerd. Blij dat we voor Dako kozijnen hebben gekozen.
Geen praatjes maar een eerlijke uitleg over de producten en mogelijkheden. Men kwam de afspraken na en er werd hard en secuur gewerkt. Wij komen zeker weer terug bij Dako!

Over Dako Kozijnen & Dakkapellen

Dako, uw kunststof kozijnen specialist van Apeldoorn

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen in de omgeving Apeldoorn? Dako Kunststof Kozijnen is expert op het gebied van kozijnen en dakkapellen. Al uw kozijnen ramen en deuren worden in Apeldoorn geproduceerd en met meer dan 15 jaar ervaring met het adviseren en monteren van kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen, kunststof ramen en dakkapellen in en rond Apeldoorn is Dako een uitstekende en betrouwbare partner. Naast kunststof kozijnen en dakkapellen kunt u bij ons ook terecht voor gevelbekleding.

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden. Daarnaast zijn steeds meer mensen overtuigt van de vele voordelen van kunststof kozijnen ten opzichte van houten kozijnen. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm, gaan tot wel 50 jaar mee en bieden optimale isolatie van zowel warmte als geluid. Dako kunststof kozijnen zijn standaard voorzien van zwaar inbraakwerend hang- en sluitwerk en zijn leverbaar in diverse kleuren. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie worden steeds vaker kunststof raamkozijnen van Dako gebruikt in Apeldoorn.

Kunststof kozijnen van top kwaliteit

Dankzij de nederlandse fabricage en strenge kwaliteitscontrole kunnen wij u hoogwaardige kunststof kozijnen met een korte levertijd bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Ook verzorgen wij de professionele montage van onze kozijnen in uw woning in Apeldoorn. Wij staan voor onze kwaliteit en geven uitgebreide garanties op onze kunststof kozijnen, waaronder 10 jaar garantie op de profielen. Daarnaast geldt op de kunststof kozijnen van Dako het KOMO-keurmerk en zijn de profielen Kiwa-gecertificeerd. De kozijnen en het hang- en sluitwerk voldoen aan de strenge SKG** eisen en zijn daarmee zwaar inbraakwerend. Hiermee voldoend ze tevens aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en krijgt u, bij de meeste verzekeraars, korting op uw inboedelverzekering. Kortom: met Dako kunststof kozijnen is het comfortabel en veilig wonen!

Recente projecten

Inspiratie nodig? Bekijk ons werk

Offerte aanvraag

Een vrijblijvende offerte? Zo geregeld!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan van Dako kunststof kozijnen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en scherp aanbod zonder dat u ergens aan vast zit. Een prettig idee.

Showroom

Dako Kozijnen
Watermanstraat 52
7324 AK Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

0800 - 555 4555 (gratis)